lauantai 19. kesäkuuta 2010

Benvenuti in Italia!

Rohkaistuin lopultakin kirjoittamaan blogia Belgian au pairien innoittamana (juuri te siellä Tervurenissa). Tämän blogin tarkoitus on ainakin tämän kesän ajan kertoa kuulumisiani Italian lämmöstä, luoteis-Italian maaseudulta suoraan Suomeen ja muuallekin maailmaan.

Eli aloitetaan ihan alusta. Kesä 2010 rattoisasti kahta toivottoman hullua mutta suloista pojanviikaria hoitaen. Paikkana Bosco Marengo, Piemonte, asukkaita noin 2000, apteekki, ravintola, ruokakauppa, pankki sekä kaksi baaria. Perheeseen kuuluvat äitin ja isän lisäksi kaksi poikaa, Giulio 6v ja Alessandro 7v, Arthuro-koita 2v, sekä isoäiti että isoisoäiti. Kaikki saman katon alla :)

Saavuin eilen Milanoon jossa perhe oli vastassa kukkien ja Nutella-purnukan kanssa. Paremmin ei voisi kesä Italiassa alkaa! Yhden päivän aikana olen tavannut jo suunnilleen puolet kyläläisistä jotka kaikki tuntuvat jo tietävän yhtä sun toista musta. Eipä taida paljoa ulkomaalaisia täällä päin olla, täys vastakohta Tervurenille. Aamulla käytiin tutustumassa Claudian, host-äidin, työpaikalla kun siellä oli avoimet ovet ja myös siellä jokainen kysy tohkeissaan että onko tämä nyt se Anna. Tuntuu ihan julkkikselta! Iltapäivällä pojat piti mulle pienen italian kurssin. Pojat ei puhu muuta kuin italiaa ja siis minähän en puhu sanaakaan italiaa... No ainakin hyvään alkuun päästiin, Ale kirjotteli liitutaululle sanoja ja minä sitten toistelin perässä, mera, cane, notte, skriva...

Äsken vähän ukkosti ja sateli vettä mutta onhan täällä aivan ihanan lämmintä koko ajan. Mun huoneeseen kuuluu aivan upea ja iso parveke jossa on valtava riippukeinu ja paljon kukkia joten taidanpa mennä sinne löhöilemään ja katsomaan jospa Vikken ja Danielin häät näkyisi jossain netissä.

Ciao!

1 kommentti:

  1. oijoi, kuulostaa ihanalta Anna!! Oon niin kateellinen vaikka elämä Tervurenissaki on ihanaa! Kohta suunnataan tyttöjen kanssa Leuvenia kohti ja välitän niillekin sun kuulumisia! Laita kuvia ku saat otettua! en malta oottaa nähä miltä siellä näyttää!! <3
    -henriikka

    VastaaPoista