torstai 22. heinäkuuta 2010

"But he can be Teacher's new friend"

Jaahas mitä onkaan taas tapahtunut... Sunnuntai vietettiin vuorten ja upean metsän suojissa virtaavalla joella. Vesi oli suurimmaksi osaksi vain polviin asti mutta hieman kauempana pystyi uimaankin. Lapset yritti narrata kaloja haaviin ja minä istuin keskellä jokea olevalla pikkuriikkisellä kivellä ja luin kirjaa. Giulio löysi jostain puskasta sammakon ja olis halunnut ottaa sen mukaan kotiin. Siitä olis kuulemma tullu uusi kaveri hänen kultakalalleen jonka nimi muuten on Teacher. Eipä saanut Teacher kaveria. Kaiken sen raskaan loikoilun jälkeen tilattiin vielä pizzat kotiin kun oltiin niin rasittuneita. Tiistaina käytiin Sofian kanssa outlet-kylässä viime hetken alennusmyynneissä. Tällä kertaa rahat meni muitten miellyttämiseen ja itselle mukaan tarttui vaan käsittämättömän upea kimaltava pinkki kynsilakka :)

Giulio ja Ale tulee aina aamuisin herättämään mut avaamalla oven ja sanomalla "colazione" mikä tarkottaa aamupalaa. Tänä aamuna Giulio sitten astui sisään ja kömpi suoraan mun kainaloon yläpedille. Vaihdoin siis kerrossängyn yläpedille kun toi alakerran bunkkeri kävi liian tukalaksi. Siinä se sitten nukkui puolisen tuntia. Se on kyllä aivan ihana pikku poika! Ja odottakaas vaan kun se vähän kasvaa, siitä tulee sellanen sydäntensärkijä ettei moista ole ennen nähtykään.

Tänään oonkin ollut ahkeralla päällä siis jos vertaa millasia mun päivät yleensä täällä on. Aamulla leivoin suklaakakun, koska tiedän että Claudia tykkää siitä tosi paljon. Iltapäivällä kävin pyörälenkillä pitkästä aikaa. Sitten siivosin mun huoneen ja lopuksi suihkun jälkeen lakkasin vielä kynnet. Huh huh! Ei mut nyt täytyis viimeistään ottaa itseään niskasta kiinni ja lopettaa tää ultimate laiskottelu sillä pian täytyy taas tottua uuteen päivärytmiin ja oikeasti ruveta tekemään jotain kuten ruokaa, siivota, läksyjä...

1 kommentti:

  1. Ei kukaan yliopistossa mitään läksyjä tee ;) Kaikki opiskelu tapahtuu tenttiviikkoa edeltävänä viikonloppuna! :) Sama laiskottelu siis jatkuu!

    VastaaPoista